Ekonomi
Affärsjuridik
Affärsrådgivning

 

Ekonomi

Våra ekonomitjänster underlättar för dig i den dagliga hanteringen av olika ekonomiska behov. 
Vi kan vara din ekonomiavdelning och sköta alla dagliga aktiviteter som berör ekonomin. Det gör att ni själva inte behöver anställa resurser för detta. Alternativt så kan vi hantera bokföringen som inkluderar registrering, avstämning, rapporter och analyser. Dessutom sköter vi din redovisning vilket omfattar bokslut, delårsbokslut, koncern-redovisning, kreditansökningar, prognoser och bokslutsberättelse.
Vi erbjuder även revisors-tjänster för att revidera bostadsrättsföreningar. 

 

Affärsjuridik

Vi är en pålitlig affärspartner som hjälper er som företag att växa. Med stor insikt om hur viktig sekretessen är så verkar vi därefter. Med decenniers erfarenhet inom skatteområdet har vi stor vana att upprätta och kontrollera deklarationer och skatteupplägg. Bästa totallösning är alltid vårt mål.

 

Rådgivning och affärsutveckling

Varje företag är unikt och våra affärslösningar utgår från dessa specifika förutsättningar. Vi gör analyser och ger råd där förtagens långsiktiga utveckling integreras i den dagliga verksamheten. Affärsutveckling är en central del i vårt erbjudande där vi bidrar till att skapa nya produkter och tjänster eller att vidareutveckla de redan befintliga. Har du idén så kan vi utveckla och kommersialisera den.